Shop Forums WordPress Plugins Email replies not converting to posts on forum

Viewing 13 reply threads
  • Author
    Posts
    • #28658
      Monkey
      Participant

      Hello there

      Emails get sent out to the right people but replies aren’t getting on the forum.

      They seem to be sitting in the gmail inbox but are not being converted over to the forum.
      I’ve got it set to WP-cron for now but had the same issues with webhook as well

      Currently got the forum restricted to 3 users but my website uses memberpress and has 240 active users. (we’re using something else but want to convert to a bbpress based forum)

      any advice?

    • #28662
      Monkey
      Participant

      I’ve set it to delete read messages… and its not doing this… so there must be an issue between it scanning the messages and it actually coverting that to a forum post.

      I’ve check and it isn’t lowercasing the reply email. where is the issue happening?

    • #28659
      Monkey
      Participant

      Admin email is different from the gmail account? could this be causing the issue?

    • #28660
      Monkey
      Participant

      I have an email in .eml form if that can help

    • #28665
      Monkey
      Participant

      tried webhook again and it says:

      There has been a critical error on this website.

      Learn more about troubleshooting WordPress.

    • #28666
      vinny
      Keymaster

      Hi Monkey,

      What happens when you set it to use the Webhook and run the URL on a separate tab?

      Cheers,
      Vinny

    • #28667
      Monkey
      Participant

      No new messages to process.

    • #28668
      Monkey
      Participant

      this is what it exactly says. Tab labed success.

      Trying to figure this out as it seems to be so close to working.

    • #28669
      Monkey
      Participant

      Shall i send you a .eml file?
      (one from the gmail i’m using)

    • #28670
      Monkey
      Participant

      status check:

      Connection Settings: OK
      Server/Port Accessible: N/A
      Connection Test: OK

    • #28671
      Monkey
      Participant

      should also say that i’ve also invested in the memberpress bridge as well

    • #28673
      Monkey
      Participant

      Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method

      and then alot of text…

      it did this after i started deactivating other plugins to see if they were interfereing somehow.

      can i have you email so i can send it to you?

    • #28674
      vinny
      Keymaster

      Yes, please send it to vinny [at] usestrict [dot] net.

    • #28675
      Monkey
      Participant

      Have sent you the email. Thanks for your help

Viewing 13 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.