Shop Forums WordPress Plugins Plugin Failing to Post Reply

This topic contains 2 replies, has 3 voices, and was last updated by  Doug Oglesby 2 weeks, 5 days ago.

  • Author
    Posts
  • #14513

    Kait Hembree
    Participant

    Hello,

    I’m working on setting up your reply by email plugin. So far some things are working – the notification goes to each forum subscriber, and when they respond, their response makes it back to the email address (the Username field in the General settings). When I test the connection in the General settings, everything is Ok too.

    But the replies are failing to post in the forum, and I am unsure why. Could you please be of help with this?

    I am using the WordPress Cron option on the backend currently, but have also tried to get it to work with the webhook option, but to no avail.

    Also, our host is WP Engine. They don’t offer the cron example, referred to on this page: https://www.siteground.com/tutorials/wordpress/real-cron-job/ , but they do offer to have their crons execute via a true cron that runs every minute, which I have set up on the site. But still no messages are making it back to the forums.

    I am attaching a copy of the error log in the hopes that it can help guide you.

    Please feel free to reach out to me directly at [email protected]. I can provide login credentials upon request.

    Thanks,

    Josh

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • #14515

    vinny
    Keymaster

    Hi Josh,

    Thanks for reaching out. It does look like the webhook or cron job is running, but the plugin is having trouble with the nonces. Can you send me the information in the support tab of bbPress Notify (No-Spam) via email (vinny [at] usestrict [dot] net)? I’d like to see if you have any plugins that may be conflicting.

    Cheers,
    Vinny

    • #14543

      Doug Oglesby
      Participant

      I’ve got the same problem. I’ll email you my info as well. Thanks in advance.

You must be logged in to reply to this topic.